JensenLED logo - Intelligent industrial lighting
Closeup billede af et lysstofarmatur der er konverteret til at passe med et LED rør.

Premium services.

JensenLED har faguddannede og professionelle rådgivere i Danmark og Tyskland, og vi er i en løbende proces for at udvide og forstærke vores europæiske salgsnetværk. Alle vores LED-produkter bliver løbende testet i vores kinesiske kvalitetsafdeling, samt ved eksterne instanser som DOLL og DTU. Med egen udviklingsafdeling i Danmark, sikrer vi, at JensenLED altid er ledende indenfor teknologi og introduktion af nye innovative og intelligente belysningsløsninger. Vores produkter skal på én gang leve op til moderne og designmæssige krav, men også levere den højeste lyskvalitet og de miljømæssige krav.

Hele vejen

JensenLED-rør bliver benyttet på tværs af Europa. Vi samarbejder altid med faguddannede elektrikere, der står for installeringen af LED-rørene, og sideløbende har fuld fokus på at opgradere hele installationsprocessen – lige fra rådgivning inden for belysning, vedligeholdelse og udviklingsmuligheder. Det betyder, at vi hjælper og rådgiver med alt fra udvælgelse af den konkrete løsning og hele vejen til den endelige installation.

Parkeringskælder med gråt beton, orange skilt, ud- og indløbsrør med lys i loftet.

Vores mål er at gøre opgraderingen til LED så nem og positiv som muligt, f.eks. hjælper vi gerne vores kunder med at opnå energisparetilskud fra staten. Vores erfaring er, at et sådant tilskud kan beløbe sig til op imod 30% af investeringen.  Læs mere om Energisparetilskud her.

Samling af LED rør, med både grønne og blå ender.

Unik garantiordning

Alle produkter fra JensenLED kommer med en garanti på 5 år, uanset brændetid, og alle rør fra JensenLED benytter samme patenterede konstruktion. Alle funtionsfejl vil blive håndteret af vores Aftercare Team som en naturlig del af vores service.