JensenLED logo - Intelligent industrial lighting

Spar 80 % på lysregningen

Det gode arbejdslys skal opfylde flere krav

For medarbejderen må lyset ikke lyse for meget, så det skaber generende reflekser og blænder i øjnene. Det må heller ikke lyse for lidt, så det fører til træthed og dårlige arbejdsstillinger.

For dig som er økonomichef, lagerchef eller administrerende direktør, må lysforbruget gerne koste så lidt som muligt. Har vi ret?

De fleste LED-løsninger giver besparelser på 65-70 % sammenlignet med traditionelle lysstofrør. Men holder du en JensenLED-løsning op imod de almindelige LED-løsninger, er der endnu flere kroner at hente.

Få en GRATIS energiberegning og se, hvor meget du kan spare

Brug 1 time sammen med os, og få en konkret beregning af, hvor meget du kan spare ved at skifte til en JensenLED-løsning. Det er gratis og uforpligtende.

Ja tak, jeg vil gerne spare på energiregningen

LED-rør der er skilt ad

Hvorfor JensenLED?

  • 80 % strømbesparelse i forhold til traditionelle lysstofrør

  • 5 x længere levetid end traditionelle lysstofrør

  • Kort tilbagebetalingstid på 12-36 måneder

  • 5 års garanti uanset brændetid

  • Markedets bedste lysudbytte pr. watt

Få glade medarbejdere og en bedre bundlinje

Ud over at give lys til arbejdet, skal arbejdsbelysningen også oplyse lokalerne på en behagelig måde. Det gælder uanset om det er på et kontor eller i en lagerbygning.

Lyset må ikke være til irritation for medarbejderne. Det skal skabe gode arbejdsforhold uden ubehag for øjne og høje temperaturer.

Med en JensenLED-løsning er du sikret et klart og mere naturligt lys, der ikke skaber varme temperaturer. JensenLED-rør bruger færre watt på at skabe samme lyseffekt som andre lysstofrør. Og den optimale køling af LED-rørets dioder giver dig 20-30 % længere holdbarhed af rørene.

Sådan får du den bedste kontor- og lagerbelysning

  • Sørg for, at lyset ikke flimrer

  • Sørg for, at lyset ikke skaber generende reflekser

  • Placér loftlamperne, så der ikke er mørke områder i lokalerne

  • Placér arbejdsområderne rigtigt i forhold til loftlamperne

  • Begræns varmeudledning med energibesparende lyskilder og automatisk styring

LED-lys der er sløret

Skift dine traditionelle lysstofrør ud – nemt og hurtigt

Alle JensenLED-rør kan bruges i alle traditionelle armaturer. Det er derfor hurtigt og nemt at skifte de traditionelle lysstofrør ud.

Vi leverer rørene med traditionelle G13- eller G15-stifter. Så skal du ikke bruge penge på at udskifte armaturer, samtidig med at du investerer i nye lyskilder.

På den måde er du sikret, at dine installationsomkostninger holder sig på et absolut minimum.

Få maksimalt lysudbytte og størst mulig energibesparelse

Med en gratis beregning af jeres nuværende lyskilder får du et indtryk af, hvor meget du kan spare ved at skifte til en JensenLED-løsning. Og du får hjælp til at vælge den mest optimale LED-lyskilde.

Når beregningen er udarbejdet, modtager du en oversigt over besparelserne samt dokumentation for beregningerne. Det koster dig kun en lille time af din tid.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Røret til et LED-lys